Van 1 maart tot half mei studeren wij op l'ESPE (= l'Ecole Supérieure du Professorat et de l'Enseignement) van Toulouse. Hier kan je al onze avonturen volgen! Au revoir!

zondag 10 mei 2015

SHARE YOUR CULTURE

Op Facebook zagen we een evenement verschijnen: Share Your Culture! Dit evenement werd speciaal georganiseerd voor alle studenten uit de hele wereld die in Toulouse studeren.

In de ochtend was er een vlaggenparade, maar die hebben we helaas niet kunnen bijwonen omdat we aan de gezamenlijke taken voor Odisee hebben gewerkt. In de namiddag was er een soort beurs. In de universiteit van het Capitool mochten de Erasmusstudenten hun land voorstellen. Zo had je een zaal vol kraampjes waar je kon kennismaken met de lokale specialiteiten. Volgende landen waren aanwezig met een kraampje: Spanje, Griekenland, China, Vietnam, Duitsland, Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. Er waren ook algemene kraampjes, zoals Europa, de organisatie van Share Your Culture en Spaanse lessen over de hele wereld. 








Een landen-twister



Met dit spelletje hebben we een DVD gewonnen! We moesten aan het rad draaien en daarna een vraag beantwoorden: 'Hoeveel procent van Erasmusstudenten vindt zijn/haar grote liefde op Erasmus? Het antwoord: 25%







Deze jongen schreef onze naam in het Chinees!